Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Wagyu omatsuri v Miyabi!

17 května - 29 května

Ve dnech 20-23.5.2023 pro Vás připravujeme nabídku hovězí wagyuu z povodí řeky Furano, oblasti hory Tokachi ve kvalitě A5, tedy mimořádné. Pochází z japonského černého skotu s vysoce
kvalitním tukem. Můžete ho porovnat z wagyuu hovězím z farmy pana Müllera z Pardubic.

wagyuu steak /100gr/ na japonský způsob z nízkého roštěnce – 1.700 Kč

wagyuu nigiri /2ks/ – 500 Kč

wagyuu onigiri 2ks – 160 Kč

wagyuu polévka s hédvábným tófu – 220 Kč

wagyuu hamburgery /2ks/ s opečeným onigiri – 330 Kč

Co víte a nevíte o wagyuu?
-wagyuu znamená v překladu Japonský skot
-v Japonsku existuje pět hlavních druhů wagyuu: Tajima, Hida, Tottori, Shimane a Kumamoto
-maso skotu wagyuu se často označuje jako „Kobe beef“, správně by takto ale mělo být označováno pouze maso s oblasti Kobe
-wagyuu se obvykle poráží ve věku 30-35 měsíců
-dlouhý a pomalý výkrm je nezbytný pro správné ukládání tuku ve svalstvu tzv mramorování, čímž je maso wagyuu proslulé
-maso wagyuu ačkoliv je tučné, tak je zároveň zdravé a doporučované do nízkocholesterových diet

Přijďte včas, ať se Vám nevyprodá.

Vaše Miyabi!

Podrobnosti

Zahájení:
17 května
Ukončení:
29 května
    Přidejte se do Rodiny Miyabi
    Chcete sledovat naše novinky? Přihlaste se k odběru novinek a buďte mezi prvními, kteří obdrží zajímavé novinky a inspiraci ze světa Miyabi